Storbyferie i Berlin

Berlin er en af de storbyer, som har den største variation i udbud af kulturelle tilbud, som er værd at rejse efter. Uanset om du er ung eller gammel, om du er til wellness eller kulinariske oplevelser, om du er til seværdigheder eller hyggelige caféer, så finder du det hele her.
Berlin Alexanderplatz
Og så er det dejligt nemt at komme til Berlin. Med fly tager det kun en times tid og flybilletter kan som regel findes til en fornuftig pris.

Hvis du tager bilen fra Sjælland eller øerne, er der den store fordel at motorvejen fra Rostock til Berlin er god og oftest uden for meget trafik. Her er fri hastighed, så det er kun temperament og bilens evner, der afgør hvor hurtigt, du når frem.
Der er selvfølgelig noget længere for jyderne, hvis man tager bilen til Berlin. Fra Padborg er der ca. 440 km’s kørsel.

Berlin er en fantastisk by, uanset om du er på udkig efter et wellness-ophold, gourmet-ophold, eller et storbyophold med fokus på seværdigheder og udforske byen.

Hoteller i Berlin
Du finder et bredt udbud af gode hoteller i Berlin til fornuftige priser. Mange af hotellerne har spa-faciliteter og tilbyder wellness-behandlinger.

Centrovital Hotel
Centrovital Hotel Berlin
Det 4-stjernede Centrovital Hotel ligger lige ved floden Havel i Spandauer distriktet. Her er der indrettet spa- og sportsklub på hele 3500 m2 med bl.a. hele 6 forskellige saunaer.
Restauranten har fokus på middelhavsretter og sunde asiatiske retter.
Se tilbud

Intercontinental Berlin
Intercontinental Berlin
Det luksuriøse 5 stjernede hotel Intercontinental Berlin har bl.a. en af byens bedste restauranter, Hugos, som også byder på en fantastisk udsigt. Hugos ligger på 14. sal og har i flere år haft en Michelin stjerne.
Spaområdet er på 1000 m2, hvor der også tilbydes en bred vifte af wellness- og skønhedsbehandlinger.
Se tilbud

Hotel Palace Berlin
Hotel Palace Berlin spa
Her kommer du ikke nærmere centrum – der er kun få skridt til Kurfürstendamm og Gedächtniskirche. Hotel Palace Berlin har 5-stjerner og byder på ren luksus i både spa-området, i restauranten og på værelserne.
Se tilbud

På Wellnesstilbud.dk kan du ofte kan du finde gode deals på ophold i Berlin.

Book evt. færgebillet til Scandlines Gedser-Rostock

Eller tjek prisen på flybillet med SAS eller AirBerlin.

This entry was posted in Berlin, Storbyferie, Tyskland. Bookmark the permalink.