Wellness-ophold i Ribe

Feriecenter Ribe Byferie ligger smukt i udkanten af Ribe by og giver mulighed for byferie, wellness-ophold og naturoplevelser.

Ribe Byferie

Byferie i Ribe
Et ophold på Ribe Byferie giver mulighed for at opleve Ribes historie, kultur og byliv i gåafstand. Der er kun få hundrede meter til de gamle stræder og gader med de skæve og historiske huse, Ribe Domkirke og alle de andre seværdigheder i Ribe.
Et ophold på Ribe Byferie inkluderer et RibePas, som giver gratis adgang til badeland, samt 20% rabat på adgang til bl.a. Ribe Kunstmuseum, Vadehavscentret og Mandøbussen.

Romersk bad Esbjerg

Wellness-ophold i Ribe
Tag et Spa- og Wellness-ophold på Ribe Byferie og få gratis adgang til Ribe Svømmehal og Svømmestadion Danmark i Esbjerg.
Ribe Svømmehal byder på sauna, massage, mudderbehandling, peeling, ansigtsbehandling m.m.
Svømmestadion Danmark byder på stort tropisk badeland, romersk bad med dampbad, saunaer, spa, koldtvandsbassing og wellness-behandlinger.
Desuden kan du gå i sauna og spa i Ribe Byferie’s hovedbygning, hvor op til 3 personer har rummet for sig selv. Her findes også solarium.
I feriecentret finder du også mulighed for at få kosmetolog-behandlinger, afspændingsbehandling, fodpleje og Fiskespa i det lokale wellness-center.

Naturoplevelser i Ribe og omegn
Sort Safari Sælsafari
Vadehavscentret giver jer mulighed for at opleve Danmarks største nationalpark med op mod 12 millioner trækfugle, stor bestand af spættet sæl og et enestående dansk naturområde.
Mandø er en lille perle af en ø midt i Vadehavet og er Danmarks mindste beboede ø. Her kommer du til med traktorbus, hvor chaufføren har styr på tidevandet, så man ikke strander på øen.
Sort Safari giver dig mulighed for at opleve vadehavets natur på tæt hold. Der arrangeres Sælsafari, Jules Verne safari, Junior Ranger med fokus på børn og teenagere, Sliksafari, Sort Sol safari og Grå Sol safari. Nogle af turene giver mulighed for afstikker med færgen til Sild (husk pas).

Læs mere om Ribe Byferie

This entry was posted in Danmark and tagged , , . Bookmark the permalink.