Wellnessophold ved Limfjorden

Det er blevet populært at tage på wellnessophold ved Limfjorden. Først kom Sydthy Kurbad i Hurup, hvor Hotel Thinggaard ligger lige ved siden af. Og i januar blev Kurbad Limfjorden i Struer indviet – og Grand Hotel Struer kan nu tilbyde wellness-ophold.

Sydthy Kurbad
SydThy Kurbad
Her er det 700 m2 store spa-område indrettet med bl.a. 4 forskellige saunaer, dampbad, og 36 grader varmt massagebassin. Udendørs finder du sauna med glasbund på pæle i en sø med guldfisk, spabad og vildmarksbad.
Her tilbydes en bred vifte af wellness-behandlinger, bl.a. Hot Stone massage, Hamam (Tyrkisk bad), egyptisk bad og ansigtsbehandling.
Entré koster 130 kroner og er kun for voksne. Man skal være over 18 år, for at komme i kurbadet. Dog kan man fra 16 år komme ind sammen med forældre.

Hotel Thinggaard
Hotel Thinggaard
Hotel Thinggaard ligger mindre end 100 meter fra Sythy Kurbad, og byder på wellness-ophold, hvor både middag og adgang til kurbadet er inkluderet.
Hotellet er kendt for sin gode mad, som mange gerne kører helt til Hurup for at smage. Sørg for at være sulten ved ankomst, da hotellets 5-retters menu kan anbefales på det varmeste.

Grand Hotel Struer
Grand Hotel Struer
Det hyggelige Grand Hotel Struer i gågaden har egen restaurant – den populære Schous Brasserie, som serverer retter med fisk og skaldyr fra Limfjorden samt internationale specialiteter.
Kurbad Limfjorden ligger kun 100 meter fra hotellet, så det er naturligt, at der bydes på spa- og wellness-ophold som pakkeløsninger.

Kurbad Limfjorden
Kurbad Limfjorden
Kurbadet byder på 900 m2 topmoderne faciliteter og ligger på havnen i Struer, hvorfra der er flot udsigt ud over Limfjorden.
Spa-faciliteterne omfatter bl.a. sauna, dampbad, infrarød sauna, varmtvandsbassin, samt en Hamam (tyrkisk bad).
Her tilbydes en bred vifte af wellness-behandlinger, f.eks. ansigtsbehandling, massage, aromabad, pedicure og kropsbehandlinger.

Tambohus Kro
Tambohus Kro
Den Kongelige priviligerede kro fra 1842 ligger smukt ned til Limfjorden på halvøen Thyholm. Kroen er kendt for sin gode restaurant, nærhed til golfbaner og mulighed for at nyde wellness i både Sydthy Kurbad og Kurbad Limfjorden. Afstanden til de to kurbade er stort set den samme – ca. 25 km.

På Wellnessportalen kan du få et samlet overblik over Wellnessophold ved Limfjorden.

This entry was posted in Danmark, Wellness ferie and tagged , , . Bookmark the permalink.